Зустріч з досвідченими практиками є важливою складовою при вивченні курсу «Організація готельного та ресторанного бізнесу». З ціллю отримання практичних компетентностей з теми «Організація виробничого процесу закладів ресторанного господарства. Робота бару», викладачами курсу Мілінчук Ольгою Володимирівною та Павлюк Валентиною Миколаївною було організовано візит до елітної ресторації міста Житомира – «Дімъ Трибеля».
Студентів груп ТЗ-3, ТЗ-4 та ТЗ-5к гостинно зустрічали та ділились корисними знаннями адміністрація закладу та бармени. Лайфхаки щодо використання обладнання, посуду, приготування коктейлів «сипались» на студентів, які залишились вдячними за отриману інформацію.
Ще раз дякуємо за відкритість адміністрації закладу та сподіваємось на подальшу співпрацю.
No Comments Yet