04 березня 2020 р. студенти бакалаврату та магістратури спеціальностей «Міжнародні економічні відносини» та «Облік і оподаткування» Державного університету “Житомирська політехніка” завітали до Головного управління ДПС у Житомирській області. Зустріч розпочалася в Центрі обслуговування платників Житомирської ДПІ Житомирського управління ГУ ДПС в області, де фахівці розповіли про адміністративні послуги, що надаються платникам податків, про спектр електронних сервісів ДПС, про сучасні методи подання звітності в електронному вигляді, отримання довідки про доходи.

Податківці розповіли, що сьогодні платник податків може не відвідуючи податкову зареєструватись приватним підприємцем, подавати податкову звітність в електронному вигляді, отримувати електронну консультацію. Зазначили, що електронні сервіси ДПС – це значна економія часу і коштів платників податків.
Далі студенти з цікавістю ознайомились з роботою підрозділів ДПІ, податківці нагадали про порядок отримання податкової знижки за навчання.
Метою цієї зустрічі для студентів стало ознайомлення з діяльністю податкової служби, а також комунікації підприємства з податковими органами в ході розвитку та інтернаціоналізації бізнесу, в ході лекції студенти мали змогу задати різні питання щодо діяльності ДПС та отримати відповіді фахівців.

Організатором заходу з боку стейкхолдера є головний державний інспектор сектору комунікацій Житомирської податкової інспекції Корнійчук Алла Михайлівна.