3-4 жовтня у Києві відбувся форум Мереж ЄС та Єврошколи 2019, який зібрав понад 200 учасників з усієї України. До їх складу увійшла магістрантка спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Мар’яна Твардовська.

«Як на мене, форум пройшов дуже активно та надихаюче. Під час події відкрила для себе багато нової інформації про можливості співпраці з Представництвом ЄС та його проектами. Було цікаво дізнатися про напрями політики України у сфері реформ та євроінтеграції, а також почути думку Посла Матті Маасікаса (Голови Представництва Європейського Союзу в Україні) з приводу цих питань. Також була нагода послухати виступ Міністра освіти і науки України Ганни Новосад з приводу подальшого реформування освітньої системи. Тому форум Мереж ЄС та Єврошколи 2019 став для мене прекрасною можливістю обмінятись поглядами та ідеями з однодумцями, почути історії успіху та прийняти участь в брейнштормах з приводу подальшого розвитку та покращення українського суспільства» (Мар’яна Твардовська, група МЕМ-1).

Ще однією темою на форумі була євроінтеграція крізь призму професійної діяльності. Підприємці з усіх регіонів країни поділились своїми історіями успіху та розповідали про можливості та підтримку, яку надає ЄС для реалізації проектів та стартапів.

Кафедра цифрової економіки та міжнародних економічних відносин пишається своїми студентами та запрошує до навчання.