28 вересня 2021 року у Державному університеті “Житомирська політехніка” відбулась зустріч здобувачів освіти 1 курсу факультету бізнесу та сфери обслуговування спеціальності “Облік і оподаткування” освітнього рівня “молодший бакалавр” з представниками бухгалтерії університету, а саме головним бухгалтером Антоніною Гаврилівною та бухгалтерами по заробітній платі Юлією Сергіївною і нарахуванню стипендії Юлією Костянтинівною.

Під час відкритої лекції-зустрічі на тему “Головний бухгалтер: секрети успіху, обов’язки та відповідальність”  Антоніна Гаврилівна поділилась своїм величезним практичним досвідом у сфері бухгалтерського обліку, а також розповіла здобувачам освіти про особливості організації бухгалтерського обліку та структуру бухгалтерії в університеті.

Також здобувачі освіти дізнались про обов’язки кожного з бухгалтерів відділу бухгалтерії, специфіку їх роботи та змогли задати запитання працівникам бухгалтерії про права, обов’язки та відповідальність бухгалтера на підприємстві.

На всі свої запитання здобувачі освіти отримали змістовні відповіді.

Щиро дякуємо працівникам бухгалтерії університету в особі головного бухгалтера Антоніни Гаврилівни за цікаву та змістовну лекцію-зустріч!