24 травня 2021 р. відбулася онлайн зустріч із студентами спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” із представниками Державної податкової служби. 
«Сплачені нами податки рано чи пізно диференційовано повертаються до нас» – зазначив начальник Житомирської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області Святослав МАКСИМЧУК під час онлайн-зустрічі з студентами державного університету «Житомирська політехніка». Присутні на зустрічі заступник начальника відділу обліку платників та об’єктів оподаткування, організація роботи ЦОП Наталія ЯРОШЕНКО та Головний державний ревізор-інспектор Житомирського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Наталя СТЕПАНОВА.
Святослав МАКСИМЧУК розповів про право платника податку на податкову знижку за наслідками звітного податкового року. Інформація стосовно витрат за навчання викликала живий інтерес серед студентів. Адже можливість оптимізації витрат на навчання завжди була для всіх привабливою, а особливо, коли йдеться про економію на податках, бо є можливості частину сплаченого податку на доходи фізичних осіб повернути з бюджету. Студентам було приємно дізнатися більш детальну інформацію щодо права скористатися податковою знижкою на навчання за 2020 рік до 31 грудня 2021 року.
Зустріч проходила у формі діалогу, студенти отримали відповіді на запитання щодо окремих аспектів діяльності податкової служби та сервісних послуг ДПС.
Учасники зустрічі дійшли згоди, що проведення подібних заходів –доказ справжнього партнерства працівників податкової інспекції з усіма категоріями платників податків.
На завершення податківці побажали студентам бути успішними, досягати омріяної мети, щоб у майбутньому стати гідними громадянами та сумлінними платниками податків.