25 травня 2021 р. в рамках курсу «Бухгалтерський облік», який викладає д.е.н., проф., професор кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку Ірина Вікторівна Жиглей, було проведено онлайн-зустріч з д.е.н., професором, завідувачем кафедри обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету Мариною Вікторівною Дубініною.

Понад 100 слухачів ОКР молодший бакалавр та бакалавр спеціальності «Облік та оподаткування», а також бакалаври спеціальностей «Фінанси та банківська справа», «Міжнародна економіка», «Економіка» Державного університету «Житомирська політехніка» та молодші бакалаври та бакалаври спеціальності «Облік та оподаткування» Миколаївського національного аграрного університету  почули про поняття та історію інвентаризації, інвентаризацію як елемент методу бухгалтерського обліку, порядок її організації та проведення, відображення результатів в системі бухгалтерського обліку.

Окрім лекції, Марина Вікторівна наголосила на тому, що студенти двох ЗВО зустрічаються вже не вперше (22 лютого 2021 р. гарант освітньої програми «Облік і оподаткування» за ОКР «бакалавр», д.е.н., професор кафедри  інформаційних систем в управлінні і обліку Державного університету “Житомирська політехніка”  Ірина Вікторівна Жиглей провела дистанційну лекцію з дисципліни «Бухгалтерський облік» на тему «Рахунки бухгалтерського обліку» для студентів ОКР «молодший бакалавр» Миколаївського національного аграрного університету (https://fbso-news.ztu.edu.ua/2021/02/onlajn-lektsiya-dlya-studentiv-mykolayivskogo-natsionalnogo-agrarnogo-universytetu/?fbclid=IwAR3jxPhue7nvEmqlYjk184qQRdGJYqYy9sYExhOw7pSe2W-a-monF7W3WzY)). Професор відзначила, що студенти, хоч і онлайн, але вже пізнають один одного, і таку співпрацю можна розширювати і поглиблювати. Цікавою стала пропозиція студентам проводити в тому числі спільні наукові пошуки,робити публікації та просто обмінюватись досвідом.

Дякуємо професору Марині Вікторівні Дубініній за плідну співпрацю та сподіваємось на подальший розвиток співробітництва між Житомирською політехнікою та Миколаївським національним аграрним університетом! Чекаємо на зустріч в наступному навчальному році!