Студентська завзятість та спраглість до нового є головним мотиватором до розвитку.

Розвитку не лише особистісного, але й професійного. Саме такі вмотивовані студенти спеціальностей «Економіка» та «Міжнародні економічні відносини» кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин Житомирської політехніки стали членами гуртка з проблем міжнародних економічних відносин сезону засідань 2021-2022 навчального року.

Настановче засідання гуртка проведено керівником гуртка Віталієм Бондарчуком, доцентом кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин 07 жовтня 2021 року. Засідання розпочала декан Факультету бізнесу та сфери обслуговування Галина Тарасюк надихаючою промовою, чим підсилила запал студентів до наукових пошуків та особистісних досягнень.

Перше засідання пройшло жваво та дискусійно, як і належить студентському науковому гуртку. Основною мотивацією членства в гуртку, як з’ясувалось, є намагання краще розуміти економічні процеси в світі та навчитися краще комунікувати з економічних питань.

На засіданні гуртка було прийнято рішення посилювати як hard skills, так і soft skills. Тому в майбутньому чекають не лише вирішення кейсів та дискусійних обговорень, але й тестування регресій і економічних прогнозів.

Кафедра цифрової економіки та міжнародних економічних відносин пишається науковими прагненнями студентів та роботою викладачів!