23 вересня в рамках святкування тижня  Дня факультету відбувся урочистий концерт, ведучими якого були Здановська Юлія та Куликівський Дмитро.

З привітальним словом виступив проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Морозов та декан факультету Галина Тарасюк.

Спеціально запрошеними гостями був народний художній колектив Ансамбль спортивно-бального танцю “Ритм” (керівник Тетяна Мельник).

В концерті прийняли участь Юлія Глод, Марина Вижак, Марія Шваб і Ступак Анна, Скоропад Мирослава, Рудик Валерія та студентський ректор Олексій Пилипчук. Автор ідеї Гладищук Яна!!!

Окрім цього було підведено підсумки голосування серед студентів факультету “ТОП викладач 2021”.  Відповідно до анкетування визначено 10 номінацій, перемогу в яких одержали Юрій Ущаповський (перемога в 2 номінаціях), Віталій Травін (перемога в 2 номінаціях), Віталій Бондарчук, Ірина Жиглей, Марія Александрова, Ірина Поліщук, Ганна Ткачук та Ігор Бурачек.

Викладачем, який набрав найбільшу кількість голосів у більшості номінацій, збивши будь-яку релевантність статистичних підрахунків  став Олександр Юрківський, який одержав титул ТОП викладач ФБСО.

Особлива подяка Мішанчук Анні студентці 2 курсу ПВ-6 за організацію фотозони.

Ще раз вітаємо факультет зі святом і бажаємо всього найкращого! До зустрічі у наступному році!