RANDOM FOUR – у першій двадцятці лідерів другого туру, який ініційовано Королівським Інститутом управлінського обліку CIMA!

У 2020 році студенти факультету бізнесу та сфери обслуговування Вперше взяли участь у таких масштабних міжнародних змаганнях, ініційованих і організованих СІМА.

Студенти факультету спеціальностей «Облік і оподаткування», «Міжнародні економічні відносини» та «Фінанси, банківська справа та страхування» створили п’ять команд, з яких одна найкраща та найактивніша команда – RANDOM FOUR вийшла у другий тур конкурсу.

Попри усі карантинні обмеження, заняття в університеті та зайнятість на роботі, вони приєдналися до сесії змагань, долучившись до дуже складної професійної вікторини.

Злагоджена командна робота та високий рівень підготовки Адаменко Анастасії (ФБС-1), Янушевич Олени (МЕ-3), Голіченко Дар’ї (ОО-3) та Давидовича Владислава (ОО-3) дозволила їм посісти 2 місце серед українських команд, представлених у конкурсі (перша п’ятірка):

Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана

Житомирська політехніка

Університет Державної фіскальної служби України

Хмельницький національний університет

Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва

Студенти отримали величезний досвід командної роботи, участі в інтерактиві та спілкуванні англійською!

Вітаємо! Ви наша гордість! Успіхів та нових перемог! Не зупиняймося!

Дякуємо нашому помічнику-координатору освітніх проектів СІМА – завідувачу кафедри обліку і аудиту професору Сергію Легенчуку!

Дякуємо Повноважному представнику СІМА-Україна Наталії Вовчук!

До зустрічі у нових проектах!