14 травня 2020 року в on-line режимі відбулось пленарне засідання Всеукраїнської науково-практичної  on-line конференції   здобувачів вищої освіти і молодих учених “Вплив інноваційних змін на розвиток суспільства: економіко-правові та соціально-гуманітарні аспекти” (присвячена Дню Науки).

З привітальним словом до учасників конференції звернулася Декан факультету бізнесу та сфери обслуговування Г.М. Тарасюк. Яка привітала учасників конференції та наголосила на актуальності розгляду питань впливу інноваційних змін на суспільство.

Наступними з вітальними словами та презентацією секції виступили:

Легенчук С.Ф. – завідувач кафедри обліку і аудиту, який презентував секцію “Бухгалтерський облік, аналіз, аудит та оподаткування”

Виговська Н.Г. – завідувач кафедри фінансів і кредиту з презентацією секції “Фінанси, банківська справа та страхування”

Шиманська К.В. _завідувач кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин з презентацією секцій “Світове господарство і міжнародні економічні відносини ” та “Економічні науки, інновації в економіці, проблеми розвитку цифрової економіки”

Остапчук Т.П. -завідувач кафедри менеджменту і підприємництва з презентацією секції “Імперативи розвитку менеджменту та бізнесу “.

Всього взяли участь у пленарному засіданні в режимі on-line 73 учасника.

Дякуємо усім учасникам конференції за цікаві виступи та дискусії!

З матеріалами конференції можна ознайомитися на сайті за посиланням https://conf.ztu.edu.ua/konferentsiya-prysvyachena-dnyu-nauky-11-15-travnya-2020-r/