23 лютого 2020 р. у стінах Державного університету «Житомирська політехніка» за сприяння та підтримки ректорату та керівництва факультету бізнесу та сфери обслуговування, спільними зусиллями кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин та Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти організовано проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

На відкритті заходу виступила Декан факультету бізнесу та сфери обслуговування Житомирської політехніки, доктор економічних наук, професор Тарасюк Галина Миколаївна, яка привітала учасників олімпіади та побажала усім успіхів, а також розповіла про сучасні тенденції розвитку економічної науки та виклики сучасного глобалізованого світу. Голова журі, завідувач кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин доктор економічних наук, доцент Катерина Володимирівна Шиманська розповіла учням та вчителям про переваги навчання у Житомирській політехніці та виключні можливості, які забезпечує університет для комфортного та цікавого навчання студентів.

Викладач кафедри методики викладання навчальних предметів Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Іванович Щербань привітав учасників олімпіади та їх керівників із досягнутими успіхами.

До складу журі олімпіади увійшли високо кваліфіковані викладачі – кандидати економічних наук, доценти кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин Віталій Вікторович Бондарчук, Олександр Йосипович Юрківський та доцент кафедри менеджменту і підприємництва Олена Олександрівна Юшкевич.

З учителями економіки закладів середньої освіти Житомирської області провели професійний тренінг «Психологія і управління командами» викладачі кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин к.е.н. Ткачук Вячеслав Олександрович та к.е.н. Суходольська Анна Сергіївна.

Кафедра цифрової економіки та міжнародних економічних відносин щиро дякує викладачам, які увійшли до складу журі олімпіади, проводили тренінг. Висловлюємо також вдячність кандидатам економічних наук, доцентам кафедри Наталії Львівні Овандер та Людмилі Вікторівні Каленчук, які забезпечили високий рівень організації та проведення олімпіади, а також студентам спеціальностей «Економіка» та «Міжнародні економічні відносини» за їх неоціненну допомогу!